Online boeken

datepicker arrival
datepicker departure
Zoek & Boek

Luxueus verblijven in Lisse

Gelegen in het centrum van Lisse is Boutique Suites Lisse een ideale uitvalsbasis voor toeristen én voor zakelijke gasten. Bekend vanwege de Keukenhof heeft bloemenstad Lisse daarnaast nog meer te bieden. Strand, duinen, bloemen, plassen en grote steden als Amsterdam, Leiden en Haarlem en luchthaven Schiphol zijn binnen handbereik.

Boutique Suites Lisse: gastvrij, comfortabel en verrassend modern

In het centrum van bloemenstad Lisse ligt Boutique Suites Lisse. Met z’n 8 suites zijn wij in staat uitmuntende service te verlenen, wat het hotel geschikt maakt voor families, maar ook zakelijke reizigers. De suites zijn van alle gemakken voorzien, en heeft verschillende kamers waaruit u kunt kiezen. Er is overal gratis draadloos internet. In het aangrenzende restaurant 'De Heerekamer' kunt u lekker ontspannen en op het heerlijke terras zitten.

hr

Kamers

Comfort Suite

In deze suites van 36mheeft u lekker de ruimte. Ze beschikken over één tweepersoonsbed, een zit- en kitchenette én privé badkamer. Erg geschikt voor iets een langer verblijf. De kamers kijken uit op het aan het hotel grenzende steegje.

Read more

Deluxe Suite

In deze royale suites van 45m2 heeft u lekker de ruimte. Ze beschikken over één tweepersoonsbed, een zithoek, keukenblok én privé badkamer. Erg geschikt voor iets een langer verblijf. De kamers zijn groter dan de Comfort Suites en kijken uit op het gezellige stadscentrum van Lisse.

Read more

Family Suite

In deze royale suites van 45m2 heeft u lekker de ruimte met uw hele gezin. Ze beschikken over één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en vanaf het balkon kijkt u uit op het gezellige stadscentrum van Lisse.

Read more

hr

Bloemendorp Lisse

Natuurlijk kent iedereen de Keukenhof en de prachtige bloemenvelden. Maar ook op cultureel gebied is Lisse interessant. U leert alles over de geschiedenis van de Bollenstreek in Museum de Zwarte Tulp. In de tuin van kasteel Keukenhof is een bijzondere beeldenexpositie. Bent u een natuurliefhebber? Bezoek dan onze gerenoveerde Heemtuin of stel uw eigen bloemenboeket samen in de bijzondere pluktuin Bloem & Bol. Daarnaast leiden vele fietsroutes u langs bollenvelden, naar de Noordzeekust of naar de Kagerplassen. Meer over Lisse & Omgeving.

 

 

 

Boutique Suites te Lisse

Alles in het werk stellen om uw verblijf in de Bollenstreek onvergetelijk te maken. Dat streven wij elke dag opnieuw na.

Locatie

{gmaps}
Logo Boutique Suites Lisse - Boutique Hotel in Lisse

Contact

Boutique Suites Lisse

Westerdreef 49
2161EN Lisse
Nederland

Tel: +31 (0) 252-410076
lisse@boutique-suites.com
www.www.boutique-suites-lisse.nl
 
facebook